مشاوره حقوقی رایگان - سابقه شاطری ایا حساب سختی کار قرار میگیرد

سلام و عرض ادب. بنده شش سال شاطر نانوایی پول بیمه پرداخت کردم و سیزده سال است تاکسیدار هستم و بیمه پرداخت میکنم سوال بنده این است آیا شش سال شاطری بنده سختی کارحساب میشود چون شغل اصلی بنده نانوایی است

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ممکن است سختی کار داشته باشید . از صنف و اداره کار پیکیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله جز مشاغل سخت و زیان آور
محسوب خواهد شد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا بله جز مشاغل سخت محسوب می گردد