مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار در نانوایی بربری

با سلام من50ساله هستم. 23 سال و 10 ماه است که در نانوایی بربری تنوری مشغول به کار هستم. آیا وقتی که 25سال سابقه ام کامل شد باز نشسته میشوم؟سختی کار به من تعلق میگیرد؟ لطفا پاسخگو باشید. باتشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شاطر باید 20 سال سابقه کاری داشته باشه و حق بیمه هم با چهار درصد حق بیمه اضافه پرداخت شده باشه تا بتواند بدون شرایط سنی بازنشسته شود . بقیه کارکنان فرقی با دیگر بیمه شدگان ندارد و باید شرایط سنی و 30 سال سابقه بیمه پردازی را داشته باشند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مردان با 20 سال سابقه بیمه متوالی و یا 25 سال سابقه بیمه متناوب در کارهای سخت و زیان آور بدون شرط سنی میتوانند درخواست بازنشستگی بدهند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله تعلق میگیرد میتوانید از اتحادیه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است از بیمه تامین اجتماعی پیگیری شود