مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغ احضاریه اخطاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سلام و خسته نباشید. من از 1400/10/25 تا 1401/4/25 تحت بازداشت بودم بعد توی این مدت فردی با مشخصات من اقدام به سرقت کرده و من هم شناسنامه ام رو گم کردم چندسال پیش بعد برای المثنی اقدام کردم چونکه شناسنامه پدرم باطل شده بود گفتن که باید صبرکنی تا تکلیف مشخص بشه بعد ما هم درخواست دادیم برای اینکه با فامیل مادرمون شناسنامه بگیریم قاضی رای به حذف فامیل پدرمون از شناسنامه و صدور با فامیلی ماورمون رو داده بعد چون شناسنامه من گم شده برای اخذ نوبت از خدمات قضایی برایم صورت نگرفت و برادر و خواهرم درخواستشون ثبت شد و مدارک جدید رو گرفتن چون من در حبس بودم بعد از ترخیصی اقدام کردم و قاضی دستور داد بدون شناسنامه برای من درخواست انجام شود و در سامانه ثنا ثبت نام کنم بعداز ثبت نام که 10روزی میشود یک ابلاغیه آمده که مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر از دادسرای عمومی و انقلاب ایذه توابع شهرستان خوزستان برام اومده چیکار باید بکنم برم همین دادسرای مشهد میتونم پیگیری کنم یا باید همون جایی برم که ابلاغیه اومده لطفا راهنمایی کنید من سوء سابقه هم ندارم و روحمم از این جریان خبر نداره چیکار میتونم بکنم خیلی ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر به دادگاهی که شما را احضار کرده مراجعه کنید