مشاوره حقوقی رایگان - چجوری برای پدرم حکم محجوریت بگیریم ؟

پدرم از پارسال 3بار سکته مغزی کرده درحال حاضر بدنش لمسه و از لحاظ مغزی و جسمانی حال مساعدی نداره زن بابام پدرم در منزل تنها میذاره جلوی ما باهاش خوبه همش به خاطر مستمری بابام مونده و طلاق نمیگیره مهریه ش هم هرماه از حقوق پدرم کسر میشه الان 3تابرادرم و من که دخترشم چجوری میتونیم حکم بگیرم که به پدرم نمیرسه حقوقشو میگیره ؟پدرم از پارسال که سکته کرد3ماه پیشش بودم همه کار فیزیوتراپی و تغذیه زیرنظر پزشک و هرماه ازمایش و چکاب وضعیت جسمانی شو داشت خیلی بهتر شد مجدد دست پاش حرکت کرد و دکتر گفت هر3ماه باید پدرم چکاب بشه اما این خانم با دعوا به ما گفت من تهران نمیتونم باشم باید برم خونه خودم (پدرم یه منزل اجاره ی کوچیک در تهران داره) پدرمارو برد ساوه(دکتر پدرم گفته بود به هیچ وجه نباید مسافرت کنه و باید تهران بمونه و این خانم شبونه پدر منو برد) و اونجا تو این یکسال در ساوه 1بار ازمایش براش انجام شد.هی پدرم رو میاورد تهران میبرد ساوه به ماهم اطلاع نمیداد که اومده با پدر و رفته ماهم سعی میکردیم دخالت نکنیم که پیش بابامون بمونه.4مرداد پدرمو اورد تهران به ما نگفت فقط 5مرداد صب زود زنگ زد ما تهرانیم بابا سکته کرده26روز پدرمlcuبودتازه 4روزه ترخیص شده که مدام میگه شما پیش بابا بمونید من ساوه کار دارم یا میگه دکتر دارم امشبم بعداز کلی دعوا منزل رو ترک کرد.الان ما چجوری میتونیم حکم محجوریت پدرمو بگیریم که این خانم دیگه هیچ کاری به پدرم نداشته باشه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مطابق ماده 88 قانون امور حسبی در صورتی که حجر پدرتان بواسطه جنون باشد بعد از تعیین قیم برای وی قیم می تواند با دلیل و مدرک از دادگاه طلاق زوجه مجنون را بخواهد .
برای گرفتن حکم حجر از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید.
ماده 88 - در صورتی که پزشک ازدواج مجنون را لازم بداند قیم با اجازه دادستان می تواند برای مجنون ازدواج نماید و هر گاه طلاق زوجه مجنون لازم باشد به پیشنهاد دادستان و تصویب دادگاه قیم طلاق می دهد.