مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

با سلام و خسته نباشید. ما یه پرونده داشتیم تو دادیاری الان رضایت شاکی رو گرفتیم و بردیم بزاریم رو پرونده قاضی گفت کیفرخواست صادر شده و رضایت رو گذاشت رو پرونده و گفت پرونده برا دادگاه ارسال میشه اونجا باید تصمیم گیری بشه آیا احتمال دارد قاضی با رضایتی که از شاکی گرفتیم جنبه عمومی صادر کنه و حبس یا جریمه بده یا بخشش میزنه؟ ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قابل پیش بینی نیست بسته به نوع جرم گذشت شاکی در رونده پرونده کوثر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر جرم غیر قابل گذشت باشد در
صورت رضایت شاکی ، جنبه
عمومی جرم وجود خواهد داشت
ولی اگر جرم قابل گذشت باشد قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرونده قابل گذشت باشد در صورت رضایت شاکی خصوصی پرونده مختومه می شود و مجازاتی تعیین نمی شود.
ولی اگر غیر قابل گذشت باشد و مدارک کافی نیز در پرونده موجود باشد قاضی حکم به محکومیت صادر می کند
فقط با توجه به رضایت شاکی خصوصی دادگاه می تواند در میزان مجازات تخفیف دهد یا اجرای مجازات را تعلیق کند همچنین امکان تبدیل مجازات نیز وجود دارد.