مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی تعزیرات

سلام و ارادت خدمت کارشناسان گرامی،
مغازه میوه فروشی دارم و حدوداً دو ماه قبل تعزیرات بابت گران‌ فروشی جریمه ام کرد.
تو این دو ماه فقط چند تا پیام دریافت کردم که نوشته بود مدارک تحویل کجا شده و همچی مواردی ولی امروز این پیام رو دریافت کردم که نوشته: در پرونده شما به شماره ......... و شماره فرعي 1 در شعبه پنجم بدوي تعزيرات حكومتي مشهد ابلاغيه اجراي حکم به شماره ... با محکوميت جريمه نقدی مورخ 21:15-1401/05/23
صادر شد.
من باید چکار کنم؟ اطلاعاتی راجع به نحوه پرداخت جریمه و یا مراجعه به جای رو ندارم.
آیا برای مراجعه حضوری هم پیام خواهد آمد و آدرس میفرستن برای حضور در اداره تعزیرات ؟

پاسخ ها :

حمیده پیراسته

سرکار خانم حمیده پیراسته :

در صورتیکه مهلت اعتراض دارید اعتراض کنید بهشعبه مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله اگر لازم به حضورتان باشد برای ارائه توضیحات ابلاغیه به شما داده میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید