مشاوره حقوقی رایگان - سوختگی توسط شوهرم

سر درگیری الکل پاشید شد رو دستوپیراهنم که شوهرم سیگاری بود به سمتم حمله کرد و من آتیش گرفتم 30درصد سوختگی دارم شکایت کردم دوبار ابلاغی دادن از دادگاه من رفتم شوهرم نیومد فرار کرد و حالا بازپرس پروند منا به جریان نمیندازه میگه خودت خودتا سوزوندی من پزشک قانونیم رفتم تایید کرد حالا چیکار کنم تا حکم جلب بگیرم

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام با یک لایحه به حضور بازپرس محترم بروید و قید کنید پزشکی قانونی تایید کرده و خودسوزی را اعلام نکرده است تقاضا ادامه رسیدگی بخواهید