مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

سلام خسته نباشید. همسر بنده پارسال الزام به تمکین داده و دوبار کارشناسی شده و رد شده چون در منزل پدری ساکن بود و حمام و دستشویی مشترک بود و ایشون در جای دیگه ای خونه اجاره کردن بعد از یکسال به طور پنهانی منزل را به خانه پدری بردن و الان دوباره تمکین دادن آیا باز هم رد میشه و من پرونده سال قبل رو در دادگاه مطرح کردم. اگر حمام و دستشویی را درست کند با وجود راپله مشترک باز هم رد میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مهم نظرکارشناس هست دراین زمینه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا می توانید منزل مستقل از محل زندگی والدین ایشان درخواست نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناس در این خصوص نظر دهند . میتوانید شرایط را برای وی بازگو کنید تا در نظریه وی تاثیر بگذارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
اگر خانه مستقل نباشد دعوای تمکین رد خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید