مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دائم به اصول دینی خود بود عقدنامه ، ترک منزل بی اجازه ، عدم تمکین

باسلام ودرودفراوان
بنده 7سال پیش ازدواج دائم و زندگی مشترک رو شروع کردیم، 2هکتار زمین بعداز4ماه باترک منزل زنم برادرانش گرفتن و برگشت، عقدنامه نکردیم و5ماه گذاشته رفته بی اطلاع و اظهارنامه فرستادم 2 بارباپیوست استشهادمحلی ترک منزل واثبات زوجیت ، زمان دادگاه اثبات زوجیت وثبت واقعه ازدواج میتوانم ازشرایط عدم تمکین استفاده کنم؟ وقانون بندهایی از عقدنامه را امضا نکنم ؟واگربازنخواست تمکین کند دادگاه خانواده باتصمیم ایشان اگرنتوانست ادعایی روثابت کند مخالف کرده ودستورتمکین بده ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید در مرجع قضایی ، اثبات زوجیت دائم با موقت اثبات گردد و ثبت گردد

و سپس اقدام قضایی نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متوجه سوالتان نشدم لطفا واضح تر مطرح کنید تا بررسی شود