مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل همسر

با سلام. 5 ماه پیش خانم من دوتا بچه را برداشت و به خانه پدرش در شهر دیگر رفت و گفت طلاق میخواهد.من نه سیگاری هستم نه معتادم نه دست بزن دارم.فقط به حجاب و آرایش گیر هستم‌ مادر همسرم بصورت پشت پرده بخاطر تنهایی خودش همیشه همسر من را به سمت خود میکشید. و قرص اعصاب به همسر من میداد.من عدم تمکین نزدم. واقعیت از دادگاه رفتن بیزارم.رفتم دوتا بچه خودم را اوردم پیش خودم. آیا وکیل میتواند بدون دادخواست فرستادن برای من حکم طلاق غیابی بگیرد.در صورت این کار وکیلش به کجا باید شکایت کنم.ایا از مادر همسرم بابت تجویز قرص اعصاب به همسرم و دخالت او در زندگی و بردن همسر من به سر کار و تورهای مسافرتی مختلط میتوانم شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر ممکن نیست
سامانه ثنا ثبت‌نام کنید تا اگر دعوایی مطرح شد پیامک ارسال بشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست الزام به تمکین دهید.برای طلاق باید عسر و حرج اثبات شود.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم طلاق غیابی تنها با دادخواست ممکن خواهد بود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دستور موقت استرداد فرزندان را به دادگاه ارائه دهید و در خصوص تمکین هم اقدام نمایید
چنین چیزی امکان ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از مادر همسرتان نمیتوانید شکایت کنید ولی الزام به تمکین حتما بدهید تا برایتان ایجاد مشکل نشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر طلاق توافقی باشد و همسرتان وکالت در طلاق داشته باشد نیاز به حضور شما در دادگاه نیست را به صورت غیابی رای صادر می شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سامانه ثنا ثبت نام نماييد
تا ابلاغ ها به شما برسند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما چندین بخش حقوقی است که باید تک تک بررسی شود ⚖⚖

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام خیر با ثبت نام سامانه ثنا تمام اوراق قضایی به شما ابلاغ می‌شود

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

خیر امکان صدور حکم طلاق غیابی ممکن نیست

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام در صورت ارائه دادخواست طلاق به شما از طرف دادگاه ابلاغ میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صدور حکم طلاق بدون ابلاغ جلسات رسیدگی به شما امکان پذیر نیست بهتر است سامانه ثنا ثبت‌نام کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
ابتدا الزام به تمکین نمایید . حکم طلاق بدون ثبت دادخواست امکانپذیر نیست .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه ثنا داشته باشید هر اقدامی ابلاغ می گردد
از مادر ایشان نمی توانید شکایت کنید بهتر است از مشاوره خانواده کمک بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر بدون ابلاغ به زوج امکان ندارد مگر زوجه وکالت در طلاق داشته باشد و

خیر در صورت شکایت از مادر همسرتان ، نتیجه نخواهید گرفت

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت تمایل به اعطای وکالت تماس بگیرید.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام میتوانید بابت دخالت مسافرت های بدون اذن شما از ایشان و همسرتان شکایت کنید. برای طلاق قطعا بایستی دادخواست ثبت و وقت رسیدگی در نظرگرغته سود و برای شما احضاریه شرکت در جلسات دادگاه ابلاغ شود و کار وکیل ب این صورت تخلف است. میتوانید به کانون وکلای شهر خود و یا همان دادگاه اعتراض کنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
اگر شما ثنا داشته باشید هر شکایت ودادخواستی به اطلاع شما می رسدواگر وکیل دادخواست طلاق ارایه نماید این دادخواست تقددیم دادگاه خانواده خواهد شد.شما می توانید شکایت نمایید ولی شکایت شما مشکلی از شما حل نمی کنه وشما بیشتر اذیت می شوید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی خیر امکان طرح شکایت از مادرخانمتان نمی باشد توصیه می گردد دادخواست الزام به تمکین دهید و سامانه ثنا ثبت نام نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

دادخواست الزام به تمکین دهید.برای طلاق چنانچه وکالت در طلاق نداشته یا توافقی نباشد باید عسر و حرج زن اثبات شود.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1- خیر. جلسه رسیدگی دادگاه تشکیل می‌شود. شما دعوت به رسیدگی میشوید. حتما در سامانه ثنا ثبت نام کنید تا ابلاغیه ها به شما ابلاغ شود. به پیام‌های ارسالی از طرف سامانه ابلاغ توجه کنید.
2- خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مواردی باشد به زوج ابلاغ خواهد شد.
زوج می‌تواند هر زمان که بخواهد زوجه خویش را طلاق دهد لیکن حقوق مالی زوجه می‌بایست پرداخت گردد یا تعیین تکلیف شود
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر اگر دادخواست طلاق ثبت شود در صورتی که برگه ثنا داشته باشید برای شما پیامک ابلاغیه خواهد آمد

عباس بنائی

جناب آقای عباس بنائی :

سلام بر شما. اقدام علیه مادر همسر به دشواری به نتیجه برسد اما علیه همسر الزام به تمکین را بخواهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام سوال شما دارای چند جواب می‌باشد بهتر است مشاوره تلفنی بگیرید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

شکایت از مادر همسر وجاهت قانونی ندارد الزام به تمکین دهید و طلاق غیابی بدون ابلاغ به شما امکان پذیر نیست مگر وکالت در طلاق داشته باشن