مشاوره حقوقی رایگان - زنم ترک خانه کرده بچه 5ماهه هم دنبال خودش برده

زنم ترک خانه کرده بچه 5ماهه هم دنبال خودش برده. من دارای 3 فرزند هستم یکی16 دومی 9 دختر وآخری 6ماهه الان شده میخواستم ببینم چه راه حلی هست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه بدید و تمکین او را بخواهید اگر لفافه نکرد دادخواست تمکین بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است میتوانید دادخواست عدم تمکین ارایه نمایید

یک وکیل

می توانید دادخواست الزام به تمکین به طرفیت ایشان مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اظهارنامه ای در خصوص بازگشت همسرتان به منزل مشترک به همراه فرزندتان به ایشان ارسال نمائید و سپس دادخواست الزام به تمکین تنظیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید برای بازگشت زوجه بدوا اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که توجه نکرد می توانید دادخواست الزام به تمکین بدهید.برای ملاقات فرزند نیز می توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید و درخواست دستور موقت نیز بدهید.
فرزندان 16 ساله و دختر نه ساله از حضانت خارج شده و خودشان می توانند تصمیم بگیرند.
فرزند شش ماهه نیز حضانت با مادر است و فعلاً می توانید دادخواست ملاقات فرزند بدهید.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک را دارید بهتر است قبلا هر هر گونه اقدام قضایی دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به تمکین زوجه اقامه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام آرام باش، حوصله کن، سه تا بچه دارید یه مدت بزار راحت باشد و براشون هر ماه در حد توانت مبلعی بابت نفقه خودش ودختر شیرخواره ات واریز کن به حسابش، و هر از گاهی احوالشونو از خودش یا پدر ومادر و خواهر و برادرش بپرس و از طرفی مواظب آن دوتا بچه دیگرت باش انشالله چند وقت دیگر اجازه بگیر از خانواده اش و با گل و شیرینی برو دنبالش انشالله بر می گرده و البته ببین دلخوریش از چیست. سعی کن ان دلیل را بیابی و بر طرف کنی موفق باشی

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست الزام به تمکين بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

دادخواست الزام به تمکین مطرح کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

حضانت کودک تا هفت سالگی با مادر است می توانید اظهارنامه بدهید و بازگشت او به منزل را بخواهید اگر تاثیر نکرد دادخواست الزام به تمکین بدهید

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

داخواست الزام به تمکین بدهید و قبل آن اظهارنامه ای بدهید و ایشان را دعوت به بازگشت نمایید . قبل از همه اینها ببینید چرا رفته و علت را در صورت امکان مرتفع کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت ترک منزل اظهارنامه دهید و مهلت کوتاهی را برای بازگشت تعیین کنید.در صورت عدم افاقه دادخواست الزام به تمکین دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تا 7 سال حضانت با مادر است فرزندان دیگر از حضانت خارج هستند
بدوا اظهارنامه جهت بازگشت به منزل ارسال نمایید سپس میتوانید دادخواست تمکین دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام میتوانید الزام به تمکین ش را بخواهید و ملاقات طفل

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می توانید از طریق اظهارنامه مبنی بر تمکین زوجه ( بازگشت زوجه به منزل مشترک ) اقدام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید بابت عدم تمکین و ملاقات فرزند شکایت نماید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

اظهار نامه ارسال کنید اگر مراجعت نکرد دادخواست تمکین بدهید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

ایشان را الزام به تمکین نمایید ضمن اینکه دادخواست ملاقات فرزند نیز می توانید ثبت نمایید

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

سلام با ارسال اظهارنامه از ایشان جهت حضور در منزل مشترک دعوت کنید در صورت عدم حضور دعوای الزام به تمکین علیه ایشان اقامه‌ کنید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،اظهارنامه ودادخواست مبنی بر تمکین به طرفیت ایشان ارسال نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دعاوی خانوادگی یهویی پیش میاد ضمن اینکه حقوق زوجین مشخص و در سوال معنونه شما اقدامات زیر را انجام دهید
از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تمکین ثبت نمایید

در صورت عدم تمکین ایشان دادگاه گواهی ازدواج مجدد به شما می دهد

و نفقه ای به ایشان تعلق نمی گیرد .

حضانت بچه ها تا هفت سال با مادر و پس از آن با پدر است.

لذا شرایط و گذر زمان یا شمارو بهم وصل میکنه یا بصورت توافقی از هم جدا خواهید شد و ......

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود دادخواست الزام به تمکین دهید