مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانومم

باعرض سلام وخسته نباشیدخانومم بادایش راضی رفت خونه خانوادش بعدده روزقراربودبرگرده بادایش که نیومدزنگشون زدم گفت که قهرم وطلاق میخوام زنگ زدم پدرش که چرادخترت طلاق میخوادگفت که تومعتادی یفوشی هم بهم دادقطع کرداقام مستقیم روزدومش منوبردبهبودی که مشکلی نداشتم منفی زدحالاهفت ماهه برنگشته باردار هم هست حدودا 13نفرادم بزرگ فرستادم گفت طلاق میخوام حالامن خانومم رو دوست دارم ولی من چیزی نمیکشم میخوام برگرده سرزندگیش مادرش و پدرش نمیزارن برگرده چکار کنم خواهش میکنم راهنمایم کنید. ممنون

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است شما باید به اتفاق به مشاور خانواده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است ریش سفید بفرستید و موضوع را دوستانه حل و فصل کنید اگر حاضر به تمکین نشد به ناچار باید دادخواست الزام به تمکین بدهید.
برای دا‌دخواست الزام به تمکین بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست خود را ثبت کنید.
برای ثبت اظهارنامه و دا‌دخواست باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنوان فحاشی و توهین و افترا شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با گفتگو مشکل خود را حل نمایید
و ماهیانه مبلغی از بابت نفقه به حساب زوجه واریز نمایید تا بعدا مشکلی ایحاد نشود

و اظهارنامه برای زوجه ارسال کنید
و شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام

باتوجه به شرایط همسر شما و در صورت نداشتن دلیل محکمه پسند ایشان طلاق از اختیارات مرد می باشد که در صورت عدم تمکین از طریق قانونی ایشان را الزام کنید

در صورت عدم تمکین ایشان دادگاه گواهی ازدواج مجدد بشما خواهد داد ضمن اینکه نفقه ای هم بهش تعلق نخواهد گرفت و زمان شرایط را مطلوب رضایت شما خواهد نمود در صورت ابهام و نیاز به توضیحات بیشتر از طریق سامانه درخواست مشاوره تلفنی ثبت نمایید موضوع رو بصورت فنی و علمی براتون بیشتر بازگو خواهم نمود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر گرامی اینکه همسر خود را مجاب کنید که به خانه برگردد یک راهکار دارد دارد آن اینکه دادخواست الزام به تمکین برایش ارسال کنید که در صورت محکومیت باید به منزل برگردد ولی اگر برنگشت چطور؟ اگر برنگشت صرفا ناشزه محسوب شده و نفقه به ایشان تعلق نمی‌گیرد و نمی‌توانید ایشان به زور وادار کنید به خانه شما برگردد ولی اینکه ایشان چه اقداماتی در این رابطه انجام دهد باید مناظر باشید که ابلاغ برای شما ارسال شود مهریه در هر صورت به ایشان تعلق می‌گیرد ولی اینکه شما بتونید اعسار خود را اثبات کنید یا خیر مقوله دیگری است که نیاز به اثبات اعسار شما و اوضاع و احوال مالی شما دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سریع اول یک اظهارنامه برای ارسال کن بعد اگر نیامد دادخواست الزام به تمکین بده

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. مشکل شما با سازش و همدلی حل می شود . می بایست ریشه یابی نمایید چرا همسرتان از شما کراهت پیدا کرده است .
از جهت حقوقی شما می توانید دادخواست الزام به تمکین زوجه را تقدیم دادگاه نمایید . لیکن ضمانت اجرای آن عدم پرداخت نفقه است.
در خصوص طلاق هم اگر همسرتان دلایل قانونی بر عسر وحرج خود نداشته باشد گرفتن طلاق از شما با مشکل مواجه می شود .
بهتر است سعی کنید نزد مشاور و روانشناس متخصص خانواده مراجعه فرمایید .

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

دادخواست تمکین بدید قبل از دادخواست اظهار نامه ایی مبنی بر برگشت به منزل بدید و یک مدت برای برگشت تعیین کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

درخواست تمکین نموده و چنانچه امتناع نمود ناشزه محسوب شده و اجازه ازدواج مجدد بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تحت عنوان فحاشی و توهین و افترا شکایت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه بابت ترک‌ منزل با تعیین‌ مهلت محدود برای بازگشت به منزل دهید و سپس دادخواست الزام به تمکین دهید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تمکین را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
الزام به تمکین علیه وی مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید بدون اظهارنامه در این خصوص برای ایشان ارسال نمایید و سعی نمایید توافقی حل نمایید.چنانچه اعتیاد داشته باشید امکان صدور طلاق می باشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تحت عنوان فحاشی و توهین و افترا شکایت کنید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
ابتدا باید از همسرتان بطور رسمی در قالب اظهارنامه بخواهید که ظرف مدتی به منزل بازگردد و از طریق دفاتر خدمات قضایی اینکار را می توانید انجام دهید
در صورت عدم بازگشت می توانید با استناد به اظهارنامه دادخواست تمکین دهید
ولی باتوجه به شرایط فعلی همسرتان و احساس شما به وی بهتر است ازهمین ابتدا سازش کنید
ومشکلات را با کمک بزرگترها فیصله دهید

سمیرا رضایی

سمیرا رضایی :

با سلام. دادخوتست الزام به تمکین طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که زوجه تمایل به برگشت نداشته باشد اقدام قانونی نمی توان انجام داد صرفاً به ایشان نفقه تعلق نمی گیرد بهتر است موضوع را حل نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اظهارنامه ای در خصوص بازگشت به منزل برای ایشان ارسال و سپس دادخواست الزام به تمکین تنظیم نمایید