مشاوره حقوقی رایگان - حضانت کودک

سلام. من دختری 11ماهه و پسری 3ساله دارم خانواده شوهرم مرتب تحت فشارم قرار میدن که باید پسرتو 5 یا 6ساعت هروقت دوست داشتیم بدون حضور خودت به پدرش بدی که بیارش خیلی به پسرم حساس هستم خانواده شوهرم مرتب پشت سرم بدی منو میگن که زندگی ما رو خراب کنن پدرشوهرم بدون اجازه من بچه ها رو بیمه عمر کرده و گفته شما پول پسرتونو برمیدارید آیا من میتونم به عنوان مادرشون بیمه رو قطع کنم و خودم بیمه کنم توسط پدرشون و آیا میتونم اجازه ندم هروقت بچه رو دوست داشتن ببرن؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، فرزندان و طفلان معصوم نبایستی قربانی اختلاف والدین و خدای ناکرده خودخواهی آنان و عدم مراقبت و عدم رسیدگی به امور خود از سوی والدین گردند . شخصی که حق حضانت با اوست می بایست شرایط قانونی و عاطفی ملاقات طرف دیگر و بستگان درجه اول وی را فراهم نماید . والدین بهتر است حتی فراتر از قانون هم شده و از لحاظ عاطفی زمینه ملاقات طفل خود را متناسب با جدول تعیین اوقات ملاقات بطور توافقی برای طرف دیگر فراهم آورند و پدر نیز موظف است مایحتاج طفل خود را تمام و کمال فراهم نماید . پدر و جد پدری ولی خاص و قهری طفل می باشند و می توانند هر گونه اقدام مالی به شرط مصلحت مولی علیه (طفل) به نفع وی به انجام برسانند و هیچ شخصی نمی تواند مانع اقدام قانونی آنها شود .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام پاسخ به سوال اول خیر است زیرا پدر بزرگ ولی خاص فرزند شماست
سوال دوم بله می توانید
اگرخدای ناکرده متارکه نموده اید در خصوص بحث ملاقات با فرزند نیز تنها دادگاه است که مجاز به تصمیم گیری است
شما می توانید جهت استفاده از تجربیات وکلا با بنده و یا همکاران ارجمندم تماس حاصل نمایید