مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق مادر بعد از فوت

سلام
من با مادرم زندگی میکنم ایشان کارمند بازنشسته هستن و بعد از فوت خواهرم خواهر زاده ام با ما زندگی میکند و من دانشجو هستم از لحاظ روان و اعصاب مشکل ترا جنسی دارم و جنس مذکر هستم ...
از آنجا که مادرم پیر و مریض هست هر شب یا روزی که میگذره با این دلهره سپری میشه که اگر خدایی نکند رحلت کند با این شرایط چکار کنم از آنجا که از لحاظ روح و روان مناسب محیط کار مردانه نیستم و طرد میشم تنها امید ما مادر ما هست .... آیا راهی دارد که بتوان با این شرایط بعد از فوت مادرم مستمری دریافت کنیم
ممنون میشم جواب بدین
اگر راهی هست با اخذ وکیل قانونی مراحل طی شود

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بعد از فوت مادر حقوق به شما میرسد