مشاوره حقوقی رایگان - سایت شرطبندی

با سلام من حدودا یکسال نیم پیش تو سایت شرط بندی بودم بعد دوبار از دادستانی پیام اومد برام دیگه نرفتم تو سایت حسابم مسدود نشد. الان بعد یکسال نیم امروز یه ابلاغیه اومده برام. میخواستم بدونم برا همون سایت شرط بندی یا چیز دیگه ای

متن ابلاغیه:
تاریخ حضور : 1401/6/10 ساعت 11 نوع علت حضور : پيگيري شكايت مطروحه
دعوي اقای به طرفيت مبني بر تحصيل مال از طريق نامشروع يا سوء استفاده و تقلب از امتيازات و تحصيل مال يا وجه يا منفعت و يا امتياز مالي از طريق استفاده غيرمجاز از سيستم رايانه اي و كلاهبرداري
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ظاهرا ربطی به جرم شرط بندی ندارد
حتما حضورا به شعبه مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این شکایت ربطی به شرط بندی ندارد و کسی از شما شکایت کرده است