مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری دستگاه خودپرداز

به کسی کارت عابر بانکم را دادم پول برایم بردارد ولی از اعتماد من سو استفاده کرده کارت به کارت کرده ولی در کلانتری می گوید من بهش پول نقد دادم ولی درون دوربین عابر چیزی مشخص نیست که به من پول نقد داده ولی یک پلاستیک که چیز دیگر بوده در دست من بوده می گوید اون پول نقد بوده به نظر شما قاضی حق رو به کی میده ؟ با تشکر

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

بستگی به این داره که حق با کییه
با توجه به دلایل و مدارکتون رسیدگی خواهد کرد، اگر همون لحظه پولی انتقال داده شده، از سوی شعبه و البته خودتون قابل استعلام خواهد بود