مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف در ساختمان

سلام ساختمان ما 64 واحد داره مدیر قبلی جلسه گذاشت و فقط مدیریت رو با امضا و انگشت چند نفر تحویل بنده داد وقتی به اداره آب و برق مراجع کردم دیدم بدهی داره الان توی دوجلسه با مدرک بهشون ثابت کردم که بدهکاری داره اما میگه به من مربوط نیست و با توجه به فاکتور هام من از تمام شارژ ها هزینه کردم و به من میگه تو مسئولی و دیگه تحویل نمیگیرم و بنده هم از شارژها مبلغی دادم که اب و برق ساکنین قطع نشه ضمنا اعلام کردم که بنده انتقالیم به شهر دیگه درست شده و از بین خودتون مدیر تعیین کنید ضمنا در پرداخت شارژ خیلیهاشون کوتاهی میکنن و من ناتوان از حل این موضوع هستم اما نه توی جلسات کسی میاد نه اینکه مدیریت کسی قبول نمیکنه خواهشا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مژگان خدري

سرکار خانم مژگان خدري:

باسلام.از طریق اظهارنامه ساکنین ب مدیر ساختمان قبلی اعلام کنند ک هزینه ها را پرداخت کند در غیراینصورت از طریق شورای حل اختلاف پیگیر شوید و درخصوص مدیریت جدید اگر صورتجلسه را امضا نکردید می توانید اعلام کنید ک از مدیریت انصراف دارید.درجهت تنظیم اظهارنامه میتوانید حضورا تشریف بیارید.