مشاوره حقوقی رایگان - اتش روشن کردن در ملک شخصی

شاخه های درخت گردو همسایه ما به ملک ما افتاده و مادر من هر سال برگهای درخت رو جمع میکنن از روی زمین خودشون،امسال برگهای سال پیش که مونده بود رو خواستن بسوزونن که اتش شعله ور شده و گرمای شعله برگهای شاخه همان درخت را کمی سوزانده،حالا همسایه از مادرم شکایت کرده که مادرم از علف کش استفاده کرده برای نابودی درخت و منکر اتش هست،مادرم چگونه ثابت کنه که ادعای ایشون کذب هست؟و اینکه انگار همان درخت که بقیه شاخه ها و میوه هاش کاملا سالم بودن الان گردوهاش کمی پلاسیده شده که برای ما مشخص نیس که علتش چی هست یا اینکه کار خودشون هست برای اثبات ادعاشون در دادگاه،

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت شاکی باید ادعای خود را ثابت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال همسایه به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند
شما بابت شاخه اگر در ملک شما باشد می توانید طرح دعوا کنید و نسبت به قطع شاخه های که در ملک شما وارد شده اقدام کنید هر شاخه ای که به ملک شما وارد بشه می توانید قطع کنید و همچنین اگر ریشه درختی وارد ملک شما شده باشد.