مشاوره حقوقی رایگان - با راهنمایی شاکی

سلام پرونده ای دارم که یکبار از دادسرای نیابت برگشت خورده به شهرستان مجددا با توضیحات بیشتر و ادرس جدیدتر دادیار شهرستان مجددا ارسال کرد پرونده را پیرو و پیگیری برای نیابت اما با راهنمایی شاکی هم اضافه کرد شعبه نیابت میگه شما برین تا اخر ماه ما خودمون دوباره ابلاغ میکنیم سی ام بیاین جواب بگیرین اگر حاضر نشده بود مامور و حکم جلب بهتون میدیم.... واقعا درست میگن یا باید همین الان ابلاغ بزنن با مامور برم ابلاغ رو به طرف بدم

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، بعضأ رویه شعب متفاوته، اگر گفتند یک ماه بعد مراجعه کنید پس همون کار را انجام بدید