مشاوره حقوقی رایگان - شکایت پیامکی بدون توهین

با سلام و وقت بخیر،خانوم هستم
بنده بنا به توهینی که به خانوادم از طریق خاله ام شده تنها یک بار پیامک بدون فحاشی ارسال کرده ام که چرا دست از سر ما بر نمیداری و ارامشمان را بهم زده ای و اینکه گفته ام برو ببین دور کی پر فاحشه است چون ایشون فحاشی کرده بود خاله بنده پیامک های غیراخلاقی و توهین امیز به من و خانواده ام میفرستاد،شوهر ایشان به دلیل جعل سند زندان است، الان از پدر و مادرم و من شکایت کرده است، جرم ما چیست

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

تهمت محسوب میشود لکن باید دلایل متقن داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید با استناد به پیام های ارسالی با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید
نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما مرتکب جرم قذف و توهین
شده اید و مجازات شلاق خواهید داشت
و ممکن است مجازات تعلیق بشود یا شامل تخفیف بشوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید تحت عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید اما بار اصبات بر عهده شماست