مشاوره حقوقی رایگان - مالیات دستگاه پوز

سلام و عرض ادب. بنده 50 میلیون تومن وام کالا برداشتم و برای نقد کردنش از دستگاه پوز دوستان استفاده کردم میخواستم بدونم چقد مالیات بهش میخوره و باید پرداخت کنم به دوستم. ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست چون مجموع درآمد سالانه ایشان ملاک پرداخت مالیات می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر لازم نیست فعلا به صاحب دستگاه مبلغی پرداخت نمایید
زیرا پرداخت مالیات به صورت سالانه محاسبه خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید توسط اداره دارایی محاسبه شود . شاخص معینی بر اساس فرمول خودشان تعیین میشود