مشاوره حقوقی رایگان - کالای فروخته شده بدون ایراد

سلام
چند روز پیش 40 متر سیم فروختم،
( سیم هیچگونه عیب و ایرادی نداشت) بعد فرداش خانمی با فاکتور و سیم به مغازه مراجعه کرد و خواهان مرجوع کردن سیم به علت عدم استفاده شد،
من سیم باید پس بگیرم یا خیر؟
در صورت پس گرفتن سیم با توجه به مبلغ که در دستگاه پوز کشیده شده و برام مالیات میاد و سیم که از کلاف بریدم، چند درصد از مبلغ باید کم کنم؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع کاملا به عرف منطقه بازاری است که در آن اشتغال دارید . بنابراین ابتدا لازم است به این موضوع توجه بفرمائید . و در وهله دوم ، به این که بعد از منعقد شدن بیع ، عقد لازم الاجراست و طرفین حق انحلال و فسخ آن را ندارند‌ .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
میتوانید تحویل نگیرید
اما حتی‌ المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
مالیات خاصی تعلق نمیگیرد...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

این امر بسته به توافق و عرف محل کسب می باشد
میتوانید قبول ننمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص با خود شما است ، اگر در زمان فروش قراری با خریدار مبنی بر پس گرفتن جنس داشته اید به تعهد خود عمل نمایید در غیر این صورت اجباری ندارید .

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درصورتی که عیبی نداشته معامله قطعی است ومیتوانید آن را پس نگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

الزامي به پس گرفتن ندارد
عدم نياز دليل قانوني مرجوعي و استرداد نيست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بسته به توافق و عرف محل کسب می باشد
میتوانید قبول ننمایید

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
اگه سیم معیوب بوده است خودتان مسیول هستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این با توجه به عرف محل است حتی شما میتوانید درخواست برگشت جنس را قبول نکنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز توافقی است بسته به عرف ان بازار تعیین میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ملزم به پس گرفتن سیم نمی‌باشید