مشاوره حقوقی رایگان - سرقت به عنف

با سلام
درتاریخ 1401/03/24 از بنده گوشی سرقت شده -در محل سرقت دوربین بوده اما به دلیل فاصله خیلی زیاد یا بی کیفیت بودن فیلم چهره سارق مشخص نیست و همینطور سارق ماسک داشته
مراحل شکایت انجام شده یک سارق شناسایی شده اما خیلی مطمینم نیستم
فقط از نظر قد و هیکل و استایل شبیه هست اما 100درصد نمیدونم دزد گوشی من همون فرد هست یا نه
در این مرحله باید چ کار کرد ؟
بازپرسی اعلام کرده باید حتما فیلمی ارائه کنم که چهره سارق مشخص باشه - اما در فیلم ها چهره مشخص نیست
سوال من این هست الان باید چه کار کنم؟ در روند دادگاه اگر مشخص بشه از فردی که شکایت کردیم دزد ما نبوده چه اتفاقی میوفته؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید به کمک متخصصین ِآگاهی با اطلاعات بدست آمده و شهادت شهود و بازبینی دوربینهای محل حادثه و تحقیقات محلی و نقطه زنی و...دزد پیدا شود اگر ادله کافی نباشد منع تعقیب میخورد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال اگر دزد پی ا نشه قرار منع تعقیب صادر می شود