مشاوره حقوقی رایگان - هبه نامه

سال 51پدرم به جهت ازدواج مجدد و رضایت مادر در هبه نامه ای نوشته دوتا مغازه و دوتا خونه را به فرزندانم (اسم من ودوتا برادرم را برده وبقیه فرزندانی که از این بانو دارم) اسم خواهر بزگم را نبرده همچنین بعد از این تاریخ چهار فرزند دیگر بدنیا امدند اون موقع به سن بلوغ نرسیده بودم چند سال بعد پدر انها را فروخته بعد از فوت پدر کپی هبه نامه بدستم رسیده اصلش نزد خواهرم هست
1-ایا میتونم درخواست استرداد هبه نامه وسپس درخواست اثبات هبه نامه را بدم
2-ایا به خواهر بزرگ وچهار فرزند دیگر که بعد از تاریخ هبه نامه بدنیا امدند هم تعلق میگیرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
چون ایشان اعلام مینماید که هبه نامه نزد من نمی باشد
و برای اثبات هبه باید اصل قرارداد موجود باشد
در ضمن ، پدر شما مغازه ها فروخته است و ..

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن هبه نامه از نظر شرایط ضمن عقد بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است زیرا هبه فرزند به پدر و متقابلا قابل رجوع نیست