مشاوره حقوقی رایگان - مستمری بازنشسته به پسر متاهل از کار افتاده خواهد رسید

سلام. مادرشوهرم مستمری بازنشسته تامین اجتماعی هستش خودش میخواهد بعد فوتش حقوقش به ما برسد من خودم عروسش هستم میگه بهت وکالت تام الاختیار میدم اما سوال کردم به من نمیرسه. حالا میخوام بدونم شوهرم از کار افتاده است و بیماری لاعلاجی دارد و خودش از تو نوبت کمیسیون از کارافتاده است. آیا بعد فوتش به شوهرم یا به پسرم که 2ساله است میرسه. در ضمن دختر مطلقه هم داره. اما خودش نمیخواد به اون برسه

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

به دختر مطلقه میرسد البته به همسر شما با شرایط خاص نیز باید تعلق بگیرد ولی باز از اداره بیمه بپرسید.