مشاوره حقوقی رایگان - عکس کارت ملی

با سلام و عرض ادب. سه روز پیش برای تکمیل فرآیند کارت ملی عکس و اثر انگشت گرفتم و تایید شد و کد رهگیری بهم دادند و الان میخوام برای گذرنامه اقدام کنم میگه عکس کارت ملیت تاییده نهایی ثبت احوال را نگرفته و باید در سامانه ثبت احوال گذرنامه تایید نهایی بشه و به روز رسانی بشه تا ما بتونیم ویزا صادر کنیم. خواستم بپرسم چقدر طول میکشه تا بشینه رو سیستم یا مشکل کار از کجاست. ممنون میشم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا پیگیری نمایید تا سریعتر
انجام بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
از مرجع مربوطه پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید