مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم شناسنامه و گذرنامه

باسلام، من بدلیل همراه نداشتن پاسپورت از ترکیه دیپورت شدم، میخوام بدونم اگر اسم شناسنامه ام رو عوض کنم با اسم جدید میتونم وارد ترکیه بشم؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر در قسمت توضیح شناسنامه می آید‌ مشخصات کد ملی و...هم احراز هویت قبلی شماست.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عدد انحصاری مربوط به هر شخص حقیقی کد ملی آن شخص است که اگر با تغییر نام شما همراه باشد کد ملی ثابت است و به نوعی جعل اسناد محسوب می شود

پرسشگر :

ترکیه از من فقط اسم و فامیل را میداند و هیچ مشخصات دیگری از من ندارد، با تغییر اسم شناسنامه و گرفتن پاسپورت جدید اسم من نیز تغییر خواهد کرد، در سیستم انها اسم و فامیل کنونی من ثبت شده بدون هیچ کد ملی و شناسنامه ای، با این وجود وقتی اسم من تغییر کند در سیستم آنها مشخص می شود؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیرعدد انحصاری مربوط به هر شخص حقیقی کد ملی آن شخص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما باید ببینید علت دیپورت شدن شما چیست شما باید موضوع را حل کنید نه اینکه صورت مسئله را عوض کنید

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر. اصولا نتیجه ای نخواهد داشت.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✳سلام
✔خیر در قسمت توضیح شناسنامه می آید‌ مشخصات کد ملی و...هم احراز هویت قبلی شماست.