مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ازدواج مجدد

سلام. وقت بخیر
همسر بنده دو سال پیش محکوم به تمکین شد ولی ایشان علیرغم رای دادگاه و صدور اجراییه و ابلاغ حضوری اجراییه جهت اجرای حکم حاضر به تمکین نشد. حال بنده قصد دارم دادخواست ازدواج مجدد به دادگاه ارائه دهم؟ آیا با توجه به ناشزه بودن و عدم تمکین همسرم صدور رای و برگه ازدواج مجدد و یا ازدواج مجدد با اجازه دادگاه، برای زن حق طلاق ایجاد می کند؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورتیکه اذن ازدواج بازن دیگر توسط دادگاه باشد زن نمی تواند ازوکالت درطلاقی که به صورت شرط ضمن العقد ازدواج است استفاده کند وبه وکالت خودش رامطلقه کند ولی درصورتیکه زن مواردعسروحرج رااثبات کند دادگاه به درخواست زن حکم طلاق صادرمیکند

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر با اجازه دادگاه زن نمی تواند مگر اینکه دلیل قانع کننده ای برای عسر وحرج داشته باشد .