مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام بنده در اسفند ٩5در محضر عقد کردم بعد سه ماه بخاطر رفتارهای بد نامزدم باهاش به مشکل خوردم و از آن زمان تا به امروز اصلا خبری از این اقا نشده نه پیامی نه تماسی چند بارم اوایل ازش خواستم بیاد که مشکلاتمون حل کنیم ولی نیامد و بنده بعد از دوسال و نیم بیخبری از این اقا درخواست مهریه دادم ایشونم درخواست تمکین دادن. باکره ام و تا به امروز هیچ مراسمی برایم نگرفتن حتی نامزدی یا عقدکنان و هیچ خرجی بهم نداده. شنبه دادگاه درخواست تمکین دارم و نمیدانم چیکار کنم چی بگم. نفقه به بنده تعلق میگیره یا خیر. میخوام جدا بشم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام شما تحت شرایطی حق حبس از باب مهریه دارید بهتر است از خدمات مشاوره ای یک وکیل در محل زندگیتون استفاده کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
درصورتیکه هنوزباکره هستید حق حبس دارید ومی توانید دردادگاه اعلام کنید که باکره هستید وازحق حبس تان استفاده میکنید وتازمانیکه شوهرتان مهریه را پرداخت نکند ازوی تمکین نمی کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

با توجه به زیاد بودن مسائل قانونی که وجود دارد حتما با وکیل مشورت کلی کنید .