مشاوره حقوقی رایگان - میزان دیه

با سلام برج 8سال 97 ماشین به کمر پدرم برخورد کرد .. رفتیم دکتر گفتند مهره 6و7شکسته و جراحی هم نمیشه .. کمربند و دارو و فیزیوتراپی و استخر دکتر تجویز کردند
الان 8 ماه میشه درگیر بابا هستم ... متاسفانه کمر قوز شده و شدید درد دارد شب و روز ماساژ میدیم و جلسات فیزیوتراپی رو هر روز میبرمشون و.....

دکتر تایید کرده شکستگی مهره های 6و 7کمر و حاصل از این اتفاق کیفوز کمر و نوشته به جراحی نیاز ندارد

امروز آخرین جلسه پزشک قانونی بود تعرفه ارش ب نوشتن و 60 هزار تومان گرفتند
حالا کلا دیه بابام چقدر باید بشه؟؟

سپاس

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام،تعیین دیه کار وکلا نیست و کارشناس پزشکی قانونی نظر میدهد. نامه پزشکی قانونی را به شعبه مربوطه ببرید و از شعبه مربوطه بپرسید که چقدر دیه برای شما تعیین شده