مشاوره حقوقی رایگان - داشتن همزمان دو بیمه

باعرض سلام و احترام
من 41 سال دارم و هنوز ازدواج نکردم ، پدرم بازنشسته مخابرات بودند و در سال 95 فوت کردند، خودم در یک فروشگاه صندوقدار هستم، تا الان تحت بیمه خدمات درمانی از طرف پدرم بودم و هرزمان که نیاز به استفاده از دفترچه بیمه بود از دفترچه بیمه خدمات درمانی استفاده کردم، فقط اولین دفترچه تامین اجتماعی رو گرفتم اما ازش هیچ استفاده ای نکردم و تمدید هم نکردم، بعد از اتمام تاریخ دفترچه خدمات درمانی جهت تمدید مراجعه کردم اما اینکار برای من انجام نشد و اینطور گفتند چون هم از طریق کارفرما بیمه تامین اجتماعی بیمه رد میشه و هم بیمه خدمات درمانی از طریق پدرم، باید یکی از بیمه ها قطع بشه تا دفترچه تمدید بشه، من حدود 10 سال سابقه بیمه دارم به صورت ناپیوسته در سه مکان مختلف هم کار کردم از اونجایی که کار من استخدام رسمی نیست و هر لحظه ممکنه اینکارو از دست بدم از شما بزرگواران خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید آیا درصورت حذف دفترچه بیمه، مبلغ یک پنجم حقوق پدرم که به حساب من واریز میشه (صرف خرج و مخارج خانه میشود حذف میشود یا خیر) کلیه امتیازاتی که تاکنون از طریق اداره مخابرات داشتم حذف میشود یا خیر ؟ بیمه تکمیلی، حق خوارو بار ......

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مطابق قانون ، در صورت داشتن شغل یا شوهر ، مستمری بازمانده دختر متوفی قطع میشود