مشاوره حقوقی رایگان - تعویض ضامن وام بانک مسکن (مسکن مهر)

با سلام
یک دستگاه آپارتمان مسکن مهر را در شهر پرند 3 سال پیش به صورت وکالتی فروختم و در مبایعه نامه در هنگام فروش قید کردم" تا 3 ماه کاری خریدار موظف است نسبت به تغییر ضامن اقدام نماید و مسئولیت عدم تغییر ضامن بعهده خریدار می باشد".
ایشان ملک را به شخص ثالثی واگذار نمودند و نه تنها ضامن را تغییر ندادند بلکه 8 قسط هم به مبلغ 22.000.000 ریال معوق گردیده است کل مانده وام 220.000.000 ریال است. در پرونده تسهیلاتی خودم به عنوان وام گیرنده و هم بعنوان ضامن قرار دارم با وثائق سفته، کسر از حقوق و قرار داد تسهیلاتی لازم الاجرا. از اساتید محترم سایت سوال داشتم؟
1- آیا می توانم الزام ایشان نسبت به پرداخت اقساط سر رسید شده را از دادگاه بخواهم؟
2-آیا می توانم الزام ایشان را جهت جایگزین کردن ضامن از دادگاه بخواهم؟
3-آیا می توانم در صورت استنکاف ایشان از تعهد قید شده در بیع نامه فسخ قرارداد را از دادگاه بخواهم؟
4- ارسال اظهارنامه ضرورتی دارد؟
5- پیشنهاد شما چیست؟
پیشاپیش از راهنمایی گهربار شما بزرگواران کمال تشکر را دارم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

حضوري به وكيل مراجعه فرماييد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مناسب در این خصوص تقدیم کنید ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست