مشاوره حقوقی رایگان - عدم همکاری خریدار در تعویض ضامن وام مسکن مهر

با سلام
بنده واحد مسکن مهر در پردیس داشتم
که به مشاور املاکی فروختم و در مبایعه نامه باید ضامن را تعویض میکرد.
مشاور املاک هم طبق عادت و کار خود واحد را به نفرات دیگری واگذار کرده و البته ضرر و زیان برای عدم تعویض ضامن تعیین کرده.
بنده با نفر آخر صحبت کرده که ضامن را عوض کند و به بهانه های مختلف انجام نداد و 2 قسط هم پرداخت نکرده و گفته هر کاری میخواهی بکن.
تکلیف چیست؟
بنده هم از تمنایی درخواست ضمانت کردم الان باید خودم قسط ها رو پرداخت کنم؟?
به بانک و مسکن مهر مراجعه کردم گفتن هیچ کاری ازت برنمیاد.
واقعا طرح دعوی راه به جایی میبرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است راه حل وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهارنظر دقیقی بتوان توان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما بهر حال ضامن هستید بعد از پرداخت میتوانید به کسی که ضمانتش را کردید رجوع کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما باید بررسی شود به نظر می‌رسد سوال را دقیق طرح نکردید چیزی که تحت عنوان ضامن نان بردید در قادن شرایط دیگری دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب قرارداد الزام خریدار را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اصولا بانک موافقت نمی‌نماید که ضامن تغییر نماید

ولی شما میتوانید با توجه به مفاد مبایعه‌نامه مطالبه خسارت از خریدار اول نماید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام لطفا جهت بررسی بیشتر موضوع و دریافت پاسخی تخصصی ، فنی و بهتر تماس تلفنی برقرار فرمایید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا باید شرایط و جزئیات مبایعه نامه مورد بررسی قرار گیردتا مشخص شود آیا خریدار ملزم به تعویض ضامن بوده یا خیر. اگر خریدار ملزم به تعویض ضامن بوده و مشکل از سوی اوست، می توانید الزام وی را به ایفا تعهدات قراردادی بخواهید البته در ابتدا، می توانید با خریدار مذاکره کنید تا به صورت داوطلبانه به تعویض ضامن بپردازد. اگر خریدار از پرداخت تعهدات خود اجتناب می کند، تنها گزینه مانده، طرح دعوی قضایی است.