مشاوره حقوقی رایگان - تهمت

با سلام
9ماه پیش به ماشین پسر خاله ام درب حیاط منزلش شب تیراندازی شد
بعد از 9ماه که ما با برادرش که دامادمون هست درگیر شدیم از اسلحه استفاده کردیم
اونم به خودمو برادرم صدمه جسمی با قمه وارد کرده
رفته شکایت کرده که تیر اندازی ماشین و گردن ما بندازه بدون هیچ شاهدی و هیچ دلیلی
فقط یکبار برادرم تو حالت عصبانیت با گوشی موبایل که طرف بهش زنگ زده بود صحبت تیر اندازی کرده بوده طرفم صداشو ضبط کرده
امکان داره قاضی رای به همون ضبط صدا بده ما رو محکوم کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود اصل بر برائت است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می تواند در کنار سایر ادله از قرائن باشد بستگی به دفاعیات دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعا نداشته باشد منع تعقیب صادر میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صدا اماره است در کنار سایر دلایل مثل شهادت شهود بله ممکن تست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
اگر تاریخش به تاریخ تیراندازی مطابقت داشته باشد بله