مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نانو و داربست مجتمع

در یک آپارتمان هشت واحدی با ده سال قدمت می‌باشم که 4 طبقه دارد و بنده در طبقه اول ساکن می‌باشم ، حدود دوسال پیش بعلت ورود آب از درز نمای ساختمان اقدام به درزبندی و نمای ساختمان قسمت خودم با هزینه خودم نمودم چون احتیاجی به داربست نداشتم و به راحتی انجام دادم ، اکنون در مجتمع اقدام به برگزاری جلسه و تصمیم به نانوکاری نما گرفته اند ولی بنده گفتم که من قبلا انجام داده ام و احتیاجی ندارم و هیچ صورتجلسه ای را امضا نکردم
حال اقدام به نصب داربست و نانوکاری واحدهای دیگر بصورت یکجا نموده اند ولی میگویند شما باید هزینه داربست را واریز کنی وگرنه شکایت میکنیم، البته مدیر ساختمان در جریان نانوکاری من می‌باشد ولی تعدادی از واحدها میگویند ما شکایت میکنیم و پول را از شما میگیریم، قانون در مورد این موضوع چه میگوید و راه قانونی برخورد با آنها چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر نمی توانند از شما به بیمه ای بگیرند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دررصورتی که قسمت مربوط به شما را انجام نداده باشند هزینه متوجه شما نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همین دفاعیات را مطرح کنید دعوای آنها رد خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق اظهارات به نظر مسئولیتی متوجه شما نیست