مشاوره حقوقی رایگان - هزینه نما آپارتمان

سلام وقت بخیر
آپارتمان که من زندگی میکنم سه طبقه هست و هر طبقه دو واحد داره. ساختمان دو نبش هست که سه واحد ان دو طرف نما داره و سه واحد فقط یه طرف نما دارد.
الان قصد تعمیر نما بیرونی ساختمان داریم سوالم این است که هر 6 واحد بصورت مساوی باید هزینه پرداخت کنیم یا سه واحدی که دو طرف نما دارن باید هزینه بیشتری پرداخت کنن؟

پاسخ ها :

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام این مورد دیگر مشاع نیست و هر کس به متراژ نمایی که دارد هزینه خواهد داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ربطی به دو طرف و یک طرف ندارد و تمام واحدها باید بر اساس متراژ واحد باید در پرداخت هزینه مشارکت کنند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

تمام واحدها باید بر اساس متراژ واحد باید در پرداخت هزینه مشارکت کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تمام واحدها باید بر اساس متراژ واحد باید در پرداخت هزینه مشارکت کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نما جز مشاعات است و کلیه مالکین باید هزینه آن را پرداخت نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در شکل های جدید دیگه ظهرنویسی نمیشود به صورت انتقال از ساعت در سامانه صیاد انتقال آن در و سرد شود