مشاوره حقوقی رایگان - تعیین حق مشاعات نما ساختمان

سلام.من مالک بودم ومنزلم را به مشارکت دادم که پس از حدود8سال منزل را نیمه ساخت تحویل گرفتم درحالی که سازنده حق خود یعنی طبقه پیلوت (اول)وظیفه بالایی آنرا فروخته بود. الان تصمیم گرفتیم که نما کنیم وقراردادی با پیمانکار بستیم که من 2واحد دارم ونیز طرف دیگرهم2واحد ویک نفر هم مالک طبقه 5است نسبت به سهم 2من2نفر پیلوت و اول ونفراخری1هزینه را پرداخت نماییم اما ملک طبقه پیلوت اول حالا میگوید راه پله ها را پرداخت نمی کند وفقط هزینه طبقه اول وراه پله اول را پرداخت می‌کند لام به ذکر منزل شمالیه ونیز مرا کارفرما کردن ومن هزینه خودم را طبق قرارداد نقدی پرداخت کردم ولی مالک 2واحد دیگر نیمه را نقدی چنین دیگر راچک داده حالا میخواهد جلوی چک خود را بگیرد وفقط پول یک واحد به همراه نمای یک راه پله بپردازد پیمانکارم کار را تعطیل و ادعای خسارت از من را کرده من باید چه کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد الزام طرف دیگر را بخواهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

طبق قرارداد و مستندات می توانید اقامه دعوا یا دفاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

طبق قرارداد الزام طرف دیگر را بخواهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نما جز مشاعات است هزینه یا بر اساس متراژ واحد اختصاصی ویا بصورت مساوی قابل پرداخت از ناحیه کلیه ساکنین است