مشاوره حقوقی رایگان - سیلی

با سلام دو روز پیش طبق یک بحثه مجازی دو نفر با موتور به جلوی محل کار من آمدند و اول من را با چاقو تهدید و روم کشیدن و بعد چاقو رو جیبشون گذاشتند و دو تا سیلی زدن به من و حمله میکردند و ناسزا گفتند و الان بعد از دو روز به سرم فکره شکایت و تهدید و دیه گرفتن افتاده و تنها شاهدمم دوربین مدار بستس که کاملا واضح و مشخصه میتونم دیه بگیرم؟؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس دوربین مدار بسته میتوتنید تحت عنوان تهدید و قدرت نمایی با چاقو و ضرب و جرح عمدی شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه صدماتی وارد شده است بله امکان پذیر است
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید با ارائه فیلم دوربین مداربسته شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خدمت شما عرض کنم که اگر بدن شما دچار جراحات شده باشد دیه تعلق میگیرد