مشاوره حقوقی رایگان - برقراری حقوق خواهر شهید بیوه (شوهر فوت شده)

سلام. خواهر شهیدی که در دوران مجردی تحت تکفل مادرش بوده و بعد از فوت مادر حقوق مادر شهید به این خانم تعلق گرفت و حدود چند سالی از این حقوق مادرش در بنیاد شهید برایش برقرار شد و این خانم ازدواج کرد حقوقش از بنیاد شهید قطع شد حدودا یک سال بعد ازدواجش فوت کرد که شوهرش بیمه ای نداشت و کارگر ساده بود و این خانم هیچ درآمدی برای امرار معاش نداره و به بنیاد شهید مراجعه کرد و گفت این حقوق به شما تعلق نمی گیره و این خانم یک فرد بیسواد که هیچ کاری دستش بر نمیاد و حتی کارگری هم نمیتونه بره چون بیماری داره لطفا راهنمایی بفرمائید که من برای این بنده خدا چگونه پیگیر بشم با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید از طریق بنیاد شهید پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بنیاد شهید می توانید پیگیری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به تجرد نسبت به برقراری مجدد حقوق از طریق بنیاد اقدام کنید و یا در صوزت عرم نتیجه دیوان عدالت پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان برقراری مستمری نیست
سوال ابهام دارد نیاز به توضیح است

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام با استناد به فوت شوهر بنیاد شهید باید اقدام به استمرار حقوق بکند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق بنیاد شهید یا کمیته امداد پیگیری کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید از طریق بنیاد شهید پیگیری نمایید