مشاوره حقوقی رایگان - سهم من از حقوق برادرم

سلام خسته نباشید. من برادرم شهید شده است و در حال حاضر مادرم حقوق بگیر است من خود بیوه هستم و هیچ درامدی ندارم ایا از حقوق برادم سهمی دارم ومیتوانم استفاده کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قانونا خیر ولی شاید بنیاد با شرایطی پرداخت کند یه سر به بنیاد بزن

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خواهر و برادر شهید حقوق دریافت نمی کنند
تنها در صورت فوت مادر به شما حقوق ایشان در صورت مجرد و بیکار بودن تعلق می گیرد
تنها می توانید به بنیاد مراجعه کنید و درخواست وام اشتغال زایی یا کمک هزینه داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر به شما تعلق نمی گیرد
می توانید از بنیاد شهید پیگیری کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام خیر نمی توانید چون اقربای درجه یک می توانند از حقوق برخوردار شوند