مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره

سلام خسته نباشید
ببخشید خواهر من یه خونه به اسمشه، مشتری اومده برای اجاره گرفتنش
الان خواهرم شهرستانه میتونیم به اسم خودمون قرارداد ببندیم
چون مشتری میگه فردا قرارداد ببندیم ولی خواهرم تا چند ماه دیگه اینجا نیست
اگه قرارداد ببندیم بعدا برای تخلیه یا دادگاه مشکلی پیش نمیاید
مستاجر میدونه که ما صاحب خونه نیستیم

پاسخ ها :

مریم عباسی

سرکار خانم مریم عباسی :

قرارداد اجاره حتما باید توسط مالک منفعت که همان خواهر شماست امضا بشه . در صورت عدم حضور ایشون میتونند یه وکالت به جنابعالی بدهند تا شما بتونید از طرف ایشون و با نمایندگی از ایشون اقدام به امضا قرارداد نمایید .

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام هرگونه اقدامی از جانب مالک مستلزم حضور شخص مالک ویا وکیل رسمی او می باشد لذا پیشنهادمی گردد برای جلوگیری از هرگونه چالش توصیه می گردد خواهرشما وکالتنامه ای صرفا به منظور تنظیم قرارداد اجاره باتصریح به پیگیری موضوع تخلیه ونیز دریافت اجاره وودیعه در صورتی که قرار است ودیعه ای از سوی مستاجر پرداخت گردد وپیشبینی جمیع شرایط نسبت به حفظ حقوق مالک از طریق مشاوره با سردفتر اسناد رسمی معمول گردد برای تنظیم وکالتنامه بنام شما با ارائه کپی کارت ملی بدون حضورشما توسط خواهرتان امکان پذیر است . موفق باشید