مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

سلام خسته نباشید من یکساله شکایت کیفری و حقوقی ترک انفاق و نفقه کردم حق مسکن بامنه و در شهر من زندگی میکنیم و عقد کردیم ولی یکساله همسرم من و ترک کرده به شهر خودش رفته الان پرونده کیفری ترک انفاق و ارجاع دادن به شعبه 3 دادیاری شهر همسرم میخوام بدونم چرا رفته اونجا و اینکه من باید برم اونجا دادگاه

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

با توجه به اینکه طبق قانون صلاحیت محلی دادگاه محل اقامت خوانده ملاک هست ،لذا پرونده به اقامتگاه ایشان که در سامانه ثنا ثبت گردیده ارسال شده

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

با سلام دادسرای محل وقوع جرم صالح برای رسیدگی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیابت قضایی خورده و شما برای تنها پیگیزی موضوع نیابت با از آنجا پیگیری کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شعبه ارجاع دهنده پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

طبق قانون دادگاه محل زندگی مشترک زوجین صالح به رسیدگی به جرم ترک انفاق می باشد؛ زیرا زوج مکلف است در محل اقامت و زندگی مشترک نفقه همسرش را بپردازداگر انجاست لایحه بفرستید وایراد شکلی بگیرید که صالح به رسیدگی نیست

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
دادگاه محل زندگي مشترك زوجين صالح به رسيدگي ميباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال ناقص است معلوم نکرده اید نیابت داده شده یا عدم صلاحیت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید جرم در محل وقوع رسیدگی می‌شود