مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

با سلام. اگر پس از صدور دادنامه مبنی بر پرداخت مهریه. زوج دادخواست اعسار دهد و ضمن آن در صورت اموال و دارایی هایی که به دادگاه ارائه می کند منکر هرگونه نقل و انتقال اموال و یا وجود اموالی جهت ادای دین شده باشد. اما از طرف زوجه و به استناد مدارک قانونی مانند پلیس راهور نقل و انتقال اتومبیلی تنها یک روز پس از دادخواست مهریه و یا وجود سهام شرکت ها از زوج اثبات شود. و هنوز در خصوص دادخواست اعسار رای صادر نشده باشد. زوجه چگونه می تواند نسبت به توقیف آنها عمل کند. و آیا کشف این موارد هر چند تکافوی ادا دین را نداشته باشد میتواند باعث رد دادخواست اعسار شود یا خیر. بسیار متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، شناسایی و معرفی اموال محکوم علیه به واحد اجرای احکام مدنی دادگستری دادگاهی که پرونده تحت نظر وی مورد رسیدگی و صدور حکم واقع شده است ، جهت توقیف اموال محکوم علیه راهکار قانونی شماست . و اگر پس از تقدیم دادخواست مطالبه مهریه ، خوانده اموال خود را جهت فرار از پرداخت دین مورد نقل و انتقال قرار داده باشد عمل وی تخلف و جرم بوده و علاوه بر مجازات کیفری ، معامله صوری مذکور قابلیت ابطال در دادگاه حقوقی صالح را خواهد داشت . اگر اموال توقیفی محکوم علیه تکافوی پرداخت تمامی محکوم به را ننماید ، نسبت به باقیمانده محکوم به ، پذیرش تقاضای اعسار محکوم علیه منع قانونی ندارد .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.همکارم جناب گنجی پاسخ کاملی ارائه نمودند.یاالله