مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کاری

باسلام من 3روز پیش در محل کار با دستگاه پرس کار میکردم که دستگاه دچار مشکل شد و رودست راستم افتاد دستم دچار له شدگی وبریدگی عمیق شد انگشت2و3و4جراحی لاسراسیون کف دست ولای انگشتان حدودا 40تا بخیه خورده میشه راهنمایی کنید کجا شکایت کنم دیه داره دستم یا نه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در این حادثه شما مقصر نباشید میتوانید از کار افتادگی دریافت کنید. در مورد تعیین دیه باید پزشکی قانونی نظر دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت کنید پرونده به کارشناسان اداره کار برای تعیین مقصر حادثه و میزان نقصیر ارجاع میشود و همچنین گزارش و گواهی پزشکی قانونی هم باید بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد براساس درصد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله برای شما دیه گرفته می شود دیه هر انگشت یک دهم دیه کامل انسان است یعنی دیه هر انگشت شصت میلیون تومان است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام نمایید