مشاوره حقوقی رایگان - حادثه کاری

با سلام. من دستم سر کار فرز گرفت انگشتم از کار افتاده اداره کار شکایت کردم چون اشنا داره صاحاب کارم. تو اداره کار پرونده منو پیگیری نمیکنن و میخان منو مقصر کنن. چی کار کنم من صاحاب کارم گفته برم سر کار کارو انجام بدم که کار من اون نیست ولی فرستادم. پنجره برش بدم که دستمو فرز گرف. اگه منو مقصر کنن دیه بهم تعلق نمیگیره دیگه.با این که انگشتم از کار افتاده دیه برام 14میلیون بریدن 28بخیه هم خورده چون اشنا داره چی کار کنم ممنون

پاسخ ها :

پرسشگر :

خب داخل اداره کار اشنا داره اگه اداره کار مقصر کنه دیگه نمیتونم کاری بکنم

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام میتونیدازطریق اداره کاریادیوان عدالت پیگیری کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اینطور نیست به جد پیگیر باشید موفق میشوید اگر غیر این بود اعتراض کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق رییس اداره کار پیگیری کنید و اگر رای منفی شد با اعتراض شما پرونده به هیات حل اختلاف ارجاع میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه دیه باید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و حادثه حین کار شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید توسط کارشناس
رسمی مشخص بشود که میزان تقصیر کارفرما و تقصیر کارگر چند
درصد است
و سپس بر اساس آن دیه به
شما تعلق خواهد گرفت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق اعتراض به رای شما محفوظ است

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید در دادگاه کیفری شکایت نمایید