مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بعداز رضایت محضری ب بیمه وصاحبکار

باسلام وخسته نباشید وکلای عزیز.اینجانب سال 99ک درساختمان بابت تخریب قرار داد امضا کرده بودم بعنوان پیمانکار درصورتیکه موضوع قرار دادو نخونده بودم وحتی کارت پیمانکاری نداشتم از ارتفاع سقوط کردم ک ازناحیه ستون فقرات 2تامهره شکست و3تا دیسک پاره کردم ک بازرس اداره کار50ب 50برای من مقصر قرارداد ک بعداز مراحل پزشک قانونی ک رای ب بهبودی داده بود چون منم احتیاج داشتم ب اون مبلغ بابت هزینه پزشکی ک قرض کرده بودم رفتم ورضایت خودمو محضری اعلام نمودم هم از بیمه ولی من بهبودک نیافتم ک هیچ وقادر به کارکردن نیستم بابت ضایع نخاعیم وحادثه ستون فقراتم هنوزم تحت درمانم ب خاطر ستون فقرات ونداشتن کنترل ادرار ومدفوع وقوای جنسی ک مدارک پزشکیم موجودهستش ک صعب العلاج شدم وتست مثانه ومدفوع دادم ک دکتر ارولوژی ومغزواعصاب تاییدکرده برای کمیسیون پزشکیم ایا باگذشت 2سال ازاین حادثه ک کلا زمینگیرشدم وقادربه راه رفتن با عصا نیستم میتوانم مجدد شکایت کنم واگر میتوانم از بیمه یا پزشک قانونی ویا صاحبکار و اگر هرکدوم از وکیلهای محترم میتونندازحق من دفاع کنند ووکالت منو میپذیرند سپاسگذار هستم باکمال تشکر وراهنماییتون

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله با توجه به توضیحات شما ، امکان اقامه دعوا وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما ابتدا باید از پزشکی قانونی که گفته سالم تست شکایت کنید اگر تونستی پزشکی قانونی را محکوم کنی آنوقت میتونی به استناد ان از کار فرما شکایت کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بعد از رضايت مگر موجب جديدي به وجود آمده باشد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مشکل است اما به جهت وجود صدمات جدید مجدد شکایت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی اظهارنظر دقیق نیازمند بررسی مدارک می باشد ولیکن بنحو اجمالی بنظر قابل پیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

رضایتنامه باید بررسی شود. خسارات مازاد بر دیه قابل مطالبه از طریق دادگاه حقوقی است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با بنده ارتباط بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این امکان پذیر است شما می‌توانید شکایت نماید موضوع قابل پیگیری است

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

چنانچه رضایت اعلام کرده اید ، قابلیت رجوع ندارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد