مشاوره حقوقی رایگان - سرباز فراری

سلام ببخشید من متولد 1366/5/17 سال 86آموزشی رفتم بعد دیگه یگان نرفتم بخاطر خرج مادرو خواهرم و الان متاهل هستم دوتا بچه دارم .. الان میتونم از ایثارگری پدرم که 21 ماه جبعه داره برای کسری استفاده کنم .. چند ساله بسیجی فعال هم دارم .. توروخدا جوابمو بدید که بدونم چکار کنم ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به ارگان مربوطه مراجعه کنید بله امکان پذیر است

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
از طریق نظام وظیفه پیگیری نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هم از ایثارگری پدر و هم از سابقه بسیجی خودت و هم از متاهل و بچه دار بودن خودت برای کسر خدمت می توانید استفاده کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان مراجعه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اقدام نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله - اما ابتدا فرار از خدمت را بايد رفع نماييد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

شما اول باید خودتو معرفی کنی بعد مدارک متاهل خودتو ببری تا تکلیف فراری بودنت مشخص بشه بعد مدارک پدر رو برای ایثارگری ببری