مشاوره حقوقی رایگان - ضامن وام گیرنده شدن

باسلام. ضامن یکی از همکاران شرکت شدم و بانک نه سفته و نه چیزی از ما گرفت ولی برگه شرایط وام رو امضا کردیم و الان نزدیک 30 قسط رو طرف نداده و 2 بار برگه اومده اخطاریه و چند ماه بعد برگه اجراییه. لطفا جواب تک تک سوالات را به دقت بدهید.با تشکر
سوال1)آیا ما قبل از اینکه بانک اقدام به برداشت حساب از حسابمون کنه میشه از طرف شکایت قانونی کرد؟ و به چه صورت؟
2)الان ضامن دوم که یکی از دوستان و همکاران بود فکر کرده همه چیزشو بنام یکی دیگه کنه و حسابی به نامش نداشته باشه حله و گفته کار دیگه نمیشه کرد وقتی طرف نمیخواد بده تا بانک اقدام کنه
سوال اینجاست که بالفرض ضامن چیزی به نام نداره یا حتی حسابشم انتقال داده باشه و بگه ندارم دادگاه چه تصمیم میگیره و سوال مهمتر اینکه آیا بانک تمام بدهی رو یکجا طلب میکنه در زمان اجرا و موقعیتی هم که دیگه بدهیش سربه فلک کشیده.بدهی نزدیک2 میلیون رو تا الان بالای 10 تومن رسونده به غیر احتساب جریمه و سود و وضعیت اجرایی شدن.
3)اگر طرف متواری بشه و بالفرض همه چیز رو به نام کس دیگه کرده باشه و حتی حساب شخصی نداشته باشه اولا دادگاه چگونه اقدام میکنه برای پیداکردن طرف یا اینکه خود ضامن باید زحمت اونو بکشه و تحویلش بده که کار سختیه ندونی طرفت کجاست؟و آیا به استناد کلاهبرداری میشه از طرف شکایت کرد و کدوم مرجع باید رجوع کرد؟
4)اگر وام گیرنده به هر طریقی در دادگاه به ادعای نداری پرداخت کرد(نه مال به نام دارد و نه حسابی)دادگاه چه تصمیمی میگیرد؟ آیا تقسیط میکند برای اون؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
دوست عزیز در حال حاضر شما ننیتونید کاری انحام بدهید و بانک ودادگاه هم دنبال اون نمیگرده و شما چون ضمانت کردید باید پرداخت ننایید و از بانک تاییدیه بگیرید و بعد علیه او دادخواست مطالبه وجه بدهید . و در قالب کلاهبرداری هم نمیتوانید شکایتی بکنید . فقط میتوانید آنرا پرداخت نمایید و تنها کاری که میتوانید بکنید وقتی پرداخت نمودید از بانک مربوطه تاییدیه بگیرید و علیه او دادخواست مطالبه بدهید .