مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت زمین

باسلام خدمت وکلای عزیز
پدربنده 3800متر زمین شالی من دادن و2سال بعد به دلیل ندادن پول معامله را درپشت همان مبایعه نامه فسخ کردنددرحضورشاهدین همسرسابقم یک برگ از قولنامه بدون ارائه فسخ به دادگاه برای گرفتن مهریه اقدام کردند وپدرم شکایت شخص ثالث وپرونده درشعبه ببرسی ورای به اینکه مدارکو ببره واثبات مالکیت درشعبه دیگری رسیدگی شود در همین پروسه که پدرم بالای 60سال داره کروناگرفتن ودیرتر اقدام کردند وپرونده به اجرای احکام رفت.وبعد از 20روزتاخیرپدرم دادخواست اثبات مالکیت دادن وپرونده اجرای احکام بعد از کارشناسی با لایحه من متوقف شد .الان وکیل طرف مقابله میگه اینا اقاله کردن .قاضی محترم دستور دادن پرونده اجرای احکام برا مطالعه بهشون بدن آیا امکان داره قاضی بخواد بدون اینکه شاهدارو بخواد وکارشناسی خط بشه رایو به نفع طرف مقابل بده.باتشکر

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

به هر حال پدر شما باید فسخ رو اثبات کنه و حتی اگر پرونده به کارشناسی خط رفت باید تاریخ فسخ مشخص بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قاضی باید در مورد پرونده اثبات مالکیت ، رسیدگی ماهوی انجام بدهد