مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق و اجرای رای

سلام وقت بخیر بنده در شورا موضوع ترک انفاق رو بصورت حقوقی بیان کردم و همسرم محکوم شدن و رای قطعی صادر شده و مبلغی رو هم تعین کردن ولی همسرم نفقمو پرداخت نکردن و درخواست اجرا رای رو دادم .خاستم بدونم چطور به همسرم ابلاغ میشه و اگر نپردازن چی میشه. ایشون به شهرستان رفتن و من ادرسی ازش ندارم

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

محکوم به اجرای حکم پرداخت مالی باید مبلغ رو نقد یا قسطی پرداخت کنه در غیر اینصورت می توان تقاضای حبس ایشون را کرد یا اموالش رو توقیف کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سامانه ثنا به ایشان ابلاغ خواهد شد ، در صورت عدم پرداخت ضمانت اجرای آن انجام می‌شود .